Vandezande

Tim

Sanitair laten plaatsen

Naast de installatie van alle loodgieterij en de badkamermeubels (zowel standaard meubelen als maatwerk), kunt u bij Tim Vandezande ook terecht voor renovaties, herstellingen en de plaatsing van geheel nieuwe badkamers.

Onze vaste partners zijn Van Marcke en Facq. U kunt als klant hier uw keuze maken uit een zeer ruim gamma sanitairproducten, badkamermeubels en ook advies vragen betreffende de inrichting van uw badkamer. De installatie en volledige afhandeling van uw bestelling wordt door ons gedaan. Dit houdt in dat wij ook de kranen, toiletten, faience,…plaatsen. Een volledige nieuwe badkamer van A tot Z dus met passend sanitair regio Oud-Heverlee.

Na een eerste kennismakend bezoek, al dan niet met de plannen van uw woning, zorgen wij voor een volledige offerte op maat. Wij geven u bovendien vakkundig advies met betrekking tot correcte plaatsing van afvoeren, materiaalkeuze,…

Neem vandaag nog contact op en wacht niet langer om uw badkamer om te toveren tot uw eigen oase van rust waarin u graag zult ontspannen na een lange werkdag!

Want mooi en goed werkend sanitair voor uw woning of zaak regio Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert) is van groot belang voor uw eigen comfort!