Vandezande

Tim

Centrale verwarming op mazout of aardgas

Als erkend specialist staan wij garant voor een perfect werkende installatie. Dit kan zowel gaan om mazout of aardgas, afhankelijk van het type toestel dat u bezit. Om die perfecte werking te kunnen garanderen, werken wij voornamelijk met Duitse merken zoals Weishaupt en Buderus. Deze merken staan bekend voor hun duurzaamheid, kwaliteit, hoog rendement en milieuvriendelijkheid. Bovendien zijn deze producten ook uitstekend afgewerkt zodat ze zeer veilig zijn.

Ook voor installatie van radiatoren of een onderhoudsbeurt van uw ketel en centrale verwarming kunt u steeds bij Tim Vandezande uit
Oud-Heverlee terecht. Wij beschikken over de nodige certificaten zodat wij u steeds een bewijs kunnen afleveren, conform de wetgeving. Bij mazoutinstallaties voorzien wij ook plaatsing van de tank, buizen, radiatoren en alles wat nog nodig is op vlak van onderhoud en eventuele herstellingen.

Een optimale klantenservice vinden wij zeer belangrijk. Daarom staan wij steeds tot uw dienst om u zo vlug mogelijk te helpen bij defecten of vragen betreffende uw centrale verwarming regio Oud-Heverlee.

Contacteer ons vrijblijvend via onze contactpagina voor meer info of een gratis offerte!